äggskal

haha åberg säger att du har bloggpaous nu, vafan va det du hade innan 1 inlägg per vecka ?
åberg tycker du ska skärpa till dig &ta tag o börja skriva 1 inlägg per dag fan gört för moi !
franska hehe ;)

vet ni nu börjar jag bli trött och då får jag dålig humor ( som vanligt hehe )
så det är nog bäst att jag inte förstör den har "underbara " bloggen haha néj förlåt det där var elakt åberg du vet att jag tycker den äger vist ?:DDDDvarför annaras skulle jag vilja att du skulle börja igen ?
nu ska ja gå till tven med film o fanta

pusss :*
http://smaaile.blogg.se tryck


snyggingen :D ♥


bloggpaus

förlåt för uppdateringen , har inte skrivit ett riktigt inlägg på mer än en vecka typ .. ?
haha och statestiken kan jag bara skratta åt ! sandra logga in och kolla bara hahahha :D
tar bloggpaus nu, och orkar inte göra det här till ett riktigt inlägg heller. finland var bäst! tog spruta mot gardasil igår, gjorde inte ont alls ? :o och har fått ny astmamedecin, nån specgrej för jag ska ha 3sprayer i 2veckor nu för min doktor tycker jag är konstig elr nått.. igår var jag och frida på fyrishov och simma, och idag sluta vi 12, skulle vart med frida, elina, sandra, moll sen men det blev inget. haha jaja det var allt jag orka skriva om nu, puss kanske börjar blogga igen nån gång, man vet aldrig haha.

sluta förstöra


love u

fiiinland

orkar inte skriva massa, men dagarna är oförglömliga!



kärlek till er <3

hejdå sverige, hej finland!

.

skoooolaaaaan

sitter i skolan med elina, frida, sandra och molly. har vart på ica och i lekparken innan haha. vet inte vad jag ska skriva, och jag vet att jag inte har uppdaterat på 1000år men jag lovar att det kommer innan imorgon för då åker jag till finland med världens bästa sirius. orkar inte vänta :o

datasalen

sitter i datasalen, svenskan är typ inställd så alla måste vara här ? -.- har inget mer att skriva, så puss.

guuuuld

det blev guld wiihoo :) haha fast är typ inte glad, grät inte ens haha :o
aja, vann mot storvreta f95 efter straffar :o och sen mot stensture med 2-1. gick riktigt jävla dåligt för mig -.- men aja, bästa 96 och 95laget i uppland :D

kvartsfinal

mötte saga och vann med 15-0. finns inte så mycket att säga om matchen ?
orkade inte vara kvar i allians, ville hem och duscha och så. men två ska jag tillbaka igen för då är det prisutdelning typ, så då kan ju alla komma och kolla ? (a)


ingen träning för miiiig

blev ingen träning, men jag vill gå :( men får inte för halsen och för att vi får gäster -.- aja, har vart duktig och i n t e plattat håret, så det blir lockigt hår för mig nu (y)
hahaha sandra säger att jag ska vara en man och träna ändå , hahaha men nej gumman jag vill hellre vara kvinna förstår du :)


HAHA, såg nyss att nikki har gjort en grupp på facebook; Alla vi som vet/ inte vet vem Frida Börjesson är (:
hahahaha xd

vakande nyss :o eller klockan elva. duktigt av mig där :D nikki vakna 6.40 hahahha, igår var det träning och nikki spelade med gips -.- inte lite galen tjej detdär.
och sandra, du har smittat mig! har asont i halsen kan typ inte svälja elr nått :( så kanske inte blir träning för mig ikväll..
aja, idag kan jag inte göra nått med nån, för mamma tvingar mig att fortsätta måla på mitt rum som inte är klart än (a)

sandra maria eriksson

sandra smade och frågade om jag ville träffas, ville jag såklart :) fast vi kom inte på vad vi skulle göra så det blev gränby. haha massa kul där som jag inte orkar berätta om (a) fast vi träffa felicia och filippa också gullungar, haha sandra skrämde felicia hon blev asrädd haha :)



två fina bilder från dagen.

utvecklingsläger idag igen :d

orkar inte berätta allt vi gjorde, vårt lag vann cupen typ :) spela med sandra johansson (?) kulkul :) haha johan och markus kalla mig åbbe, så jag och sandra kom på bästa smeknamnen till dom, gardinen och byrån hahahhaha bäst visst?

haha nea och emily fint ni har skrivit inne på toaletten :)<3

utvecklingsläger

gick upp sju idag -.- och åtta åkte jag till allians för jag och massa andra skulle ju på uppland utvecklingsläger typ. askul :o jag, sandra och anna var lila gruppen :d med massa andra , johan och markus :o tränade i typ fyra timmar ! haha och sen efter tog jag bussen hem och sen var det fb träning. så har tränat fem timmar idag och kommer träna 6 imorgon hahaha .

varför rubrik?

hejhopp, har inte hunnit skriva för har varit på bauhaus (stavning?) och köpt färg till rummet (y) kul att hela mitt lov går åt att fixa på mitt rum, men aja det behövdes.
men imorgon blir det upplandsläger med sandra, anna och lite annat folk. det börjar halv nio.. och jag har vaknat tidigast tio senaste dagarna så det lär ju gå bra ?.

kul inlägg.

dagen

har inte hunnit eller orkat blogga idag, vakna efter 10 och låg kvar i sängen till 12 typ. sen hela dagen har jag städat, rensat och plockat ut ur mitt rum. och sen slipat och gjort rent alla väggarna. ah och det tog ju inte lite tid det asså.. sandra du vet hur det såg ut :o men nu är allt rent och imorgon ska jag måla väggarna också -.- ska ju fixa och så med rummet.
nikki är i björnrike nu, vill också dit och åka in i träden med henne hahaha. minnen nikki!
puuuuuuuuuuusssssssss

nikkiiiii :)

ingen kan ju klaga på uppdateringen?
möter nikki på röj flaggor (?) hon vann såklart alla gånger. fatta inget av spelet haha. sen skulle jag ringa henne men då dog datorn :o fast nu är den på igen, bra det haha.
mamma har köpt hem ben&jerrys till mig som jag ska äta snart, och imorgon vet jag inte vad jag ska göra , någon som vill träffas ? :)


ligger i min säng och har trååkigt! spotify räddar min dag. men snart ska jag upp och ut för kolla vädret bara, sol och jättevarmt :o
vet inte vad jag ska göra idag, blev ingen träning imorse. blir väll att städa och plocka ut från mitt rum, ska tapetsera/måla om snart. ingen aning om hur jag vill ha det elr så men ändå.


sandra är en tönt ;)

sandra kom hit vid 2, visste inte att hon skulle komma haha ? var hos mig sen gick vi till tunaberg och satte oss där. kul att vi är på skolan frivilligt på ett lov haha !? sen hem till mig och låg i min säng och tog foton som ni inte kommer få se eftersom jag tappat bort min kamerasladd men det ska ni vara glada för haha.
ikväll blir det nog bara att vara hemma, och imorgon kan jag inte gå på träningen för har typ nackspärr haha. och det är träning med 97 också.

jag ♥ sandra


med sandraaa

sitter hos mig med sandra :) hon tar bilder på sina fötter fråga inte varför haha ? nu ramlar vi snart ner från sängen haha. skriver sen :)


just nu..

ligger jag i min säng och gör ingenting. nu har vi egentligen dubbeltimme i so fast det är ju lov så det slipper vi, inte lite skönt? blir kanske att träffa sandra idag men hon loggar aldrig in på msn som jag säger åt henne att göra :o vi skulle typ kolla på film och så ? :)
men nu ska jag hoppa in i duschen, för mitt hår är äckligt och lockigt.

börjar om på nytt

bestämde mig för att börja om på nytt, så tog bort alla gamla inlägg och så :) gjorde också ny design för hade så tråkigt, men byter nog tbx till alexandras snart igen.

fortsatt att läsa och kommentera :*

RSS 2.0